Magamról
" A tudomány átadható, a tudás nem! Mert a valódi tudás saját tapsztalat eredménye,
sem átvenni, sem továbbadni nem lehet! "
                                                                                                                              (S.R.Yesudián)
Amikor 1989-ben elmentem az első Etka Jóga órára, csupán a kíváncsiság vezérelt, mert aki invitált, olyan lelkesen beszélt erről a módszerről, hogy megtört az ellenállásom.
Korábban hallottam a jógáról, de ismereteim csak töredékesek voltak. Láttam néhány jóga könyvet, de bonyolult hosszadalmas írásnak találtam, így nem éreztem érdeklődést mélyebben tanulmányozni.
Addig csak a dinamikus mozgások edző hatásában volt tapasztalatom, ezt tanultam, alkalmaztam. 1989-ben mint úszásoktató, úszóedző dolgoztam. Sportosan éltem, minden nap tornáztam, futottam, úsztam. Mit sem tudtam a légzőgyakorlatokról és annak csodálatos gyógyító hatásairól.
Hamarosan megéreztem az Etka-Jóga jótékony hatását. Akkoriban sok-sok egészségügyi problémám volt, amelyre hosszas kivizsgálások után sem kaptam, találtam gyógyírt.
A következő évben intenzív E-J táborok lakója voltam, gyakoroltam, tanultam az Etka anyó könyveit. Felfedeztem a légzőgyakorlatok testet, lelket ersítő, gyógyító hatását. Fizikai teljesítményem növekedett, az idegrendszerem kisimult, a feszültségek kioldódtak testemből, lelkemből. Másként érzékeltem a körülöttem lévő világot, embereket és önmagamat. Megszépült az életem, holott addig is szép volt csak nem vettem észre. Megtanultam a jelenben élni, a jelen perceinek az élményét felfedezni.
 Elfogadni, befogadni mindent, amit ad az élet, jót, rosszat egyaránt, és elengedni mindent, ami már elmúlt, amin változtatni nem lehet, amire nincs szükésgem.
Erős vágyat éreztem e módszer továbbadására, így kerültem az Etka Anyó jógaiskolájába 1990-ben. Intenzív oktatói kurzus elvégzése után megkaptam az engedélyt az oktatásra.
1992-ben kezdtem el oktatni az Etka-Jógát Miskolcon.
1994-ben a Szent Ferenc Kórház Légzőszervi Rehabilitációs Osztályára kerültem, mint jógaoktató. Több mint 10 éves tapasztalatot szereztem, hogy milyen hatással van a jóga és a légző gyakorlatok elvégzése légzőszervi betegségek és egyéb betegségek gyógyításában, valamint a rehabilitációban.
1997-ben kezdtem el tanulámnyaimat a Magyar Testnevelési Egyetem Wellness Akadémiáján, ahol 1999-ben sikeresen diplomáztam, mint felsőfokú sport oktató. A választott szak a JÓGA lett.
1998-ban megszereztem a Fit-Ball oktatói diplomát és kidolgoztam Jóga-Fitbalra módszerem.
2008-ban megszereztem az Aviva Módszer Oktatói diplomát.
Sikeres vizsgát tettem a Himalájai Jóga Tradíció nemzetközi tanárképzőn. 2010. október 29-én kaptam meg a diplomát.
 A fejlődés örök! Az egyén fejlődése is! Erre tanít a jóga is!
1999-től 3 évet töltöttem New Yorkban, ahol tovább bővítettem a tapasztalatom, tanulással, gyakorlással a Himaláya Yoga Tradíció kurzusain.
Diplomát szereztem  Dr. Timcsák Géza vezette jóga iskolában is.
AZ EGÉSZSÉG AZ EMBERHEZ MÉLTÓ ÉLNITUDÁS ALAPJA!